Nu med ny webside, nyt medlemskab og nye priser

Vi har i dag lanceret vores helt nye webside som både indeholder langt mere relevant information om centeret og er meget mere overskuelig.

Du finder nu en detaljeret oversigt over de faciliteter man har adgang til som medlem under punktet Træningsfaciliteter. På siden ‘Om Os’ er der nu flere billeder af centeret, så du kan se hvad vi har af udstyr. Ud over det er der også menupunkter til at finde Solo Trim, til at invitere en ven og til at stoppe sit medlemskab.

Ud over den nye webside lancerer vi også et nyt medlemskab: familie medlemskabet. Med dette medlemskab kan du tilmelde hele din familie til Solo Trim på én gang og træne for kun 130,- pr. måned pr. person. Det er altså nu vores billigste medlemskab og vi håber du vil få glæde af det. Læs mere om det under Medlemskaber og Priser.

Vi må også meddele, at fra i dag stiger prisen på alle medlemskaber i Solo Trim med 10%. Prisstigningen betyder først noget for dig, som allerede har et aktivt medlemskav i centeret, når dit medlemskab engang skal fornyes. Den lidt højere pris gør, at vi fortsat kan sørge for at holde Solo Trim i tip top stand til gavn for alle vores medlemmer. Se de nye priser her.

God forårstræning!

Beklager, kommentarer og trackbacks er ikke tilladt for dette indlæg.