header image
 
 

Medlemskaber og Priser

Priser


Medlemskab Pris Oprettelse
Løbende medlemskab [?] 145,- pr. md. 60,-
Løbende medlemskab – Haderslev Kommune [?] 125,- pr. md. 60,-
Familie medlemskab [?] 100,- pr. md. / pers. 200,-
Unge medlemskab [?] 100,- pr. md. 60,-
Firma medlemskab [?] Efter aftale. Eks.: 100,- pr. md. / pers. 200,-
Periodekort – 3 mdr. [?] 400,- (svarer til 133,- pr. md.) 60,-
Periodekort – 6 mdr. [?] 750,- (svarer til 125,- pr. md.) 60,-
Periodekort – 12 mdr. [?] 1400,- (svarer til 117,- pr. md.) 60,-

Løbende medlemskab…

…giver adgang til Solo Trim for en fast pris hver måned.

Dette medlemskab er uden binding, så man til enhver tid selv kan stoppe sit medlemskab. Du slipper for at betale store beløb af gangen og mister ikke noget, hvis du pludselig bliver forhindret i at træne en enkelt måned. Man skal blot huske at stoppe medlemskabet før næste betalingsdag.

Når man køber et løbende medlemskab, så betaler man 60,- for den første uge og først derefter bliver de 145,- trukket. Derfor slipper man med at betale 60,- hvis man fortryder og stopper allerede inden 1 uge.

Løbende medlemskab for Haderslev Kommune…

…giver rabat på træningen til alle kommunens ansatte.

Er du ansat af Haderslev Kommune, så kan du træne endnu billigere hos Solo Trim, da vi er en del af kommunens sundhedsordning. Derfor giver vi rabat på vores løbende medlemskab.

Medlemskabet fungerer præcist som det almindelige løbende medlemskab beskrevet ovenover.

Du skal ved forespørgsel fra Solo Trim kunne fremvise dokumentation for at være ansat af Haderslev Kommune, eksempelvis ved hjælp af toppen af din lønseddel.

Familie medlemskab…

…sikrer træning til dig og din familie for en ekstra fordelagtig pris.

Tilmelder du mindst 3 personer fra samme adresse til Solo Trim, så giver vi en dig rigtig god månedlig pris for at træne. I vælger selv 1 fælles kode som frit kan bruges af alle de tilmeldte familiemedlemmer. Du betaler mere i oprettelse når du starter et familie medlemskab, men til gengæld er prisen pr person lavere end ved vores løbende medlemskab. Medlemskabet er dog helt uden binding så du frit kan stoppe lige når det passer dig.

Når man køber et familie medlemskab, så betaler man 200,- for den første uge og først derefter bliver de 100,- pr person trukket. Derfor slipper man med at betale 200,- hvis man fortryder og stopper allerede inden 1 uge.

Unge medlemskab…

…gør det billigt at træne som ung.

Er du mellem 12 (5. klasse) og 16 år så kan du træne for kun 100 kr pr. måned. Det fungerer ligesom et løbende medlemskab, bare billigere!

Firma medlemskab…

…giver dine ansatte adgang til fri træning når det passer dem.

Er du på udkig efter et tilbud om træning og fitness til dine ansatte eller kunne du godt tænke dig at give den gas sammen med kollegaerne med en omgang spinning eller crossfit? Så er et firma medlemskab hos Solo Trim bestemt noget for din virksomhed eller arbejdsplads! Med et firma medlemskab får I masser af træningsmuligheder til attraktive priser, som kan tilpasses jeres behov.

Er I fx 10 ansatte hvoraf omkring 5 personer regner med at benytte medlemskabet, så kunne prisen eksempelvis være 500,- pr md. inkl. moms. Alle medarbejdere vil dele samme kode til centeret og når en aftale er på plads kan I frit styre hvem og hvor mange der benytter medlemskabet.

Der er et års binding på medlemskabet og ved udløb vil der evt. kunne forhandles en ny pris hvis der er ændringer i hvor mange aktive brugere I har eller regner med at have.

Kontakt os på 42 23 70 42 for at komme igang med et firma medlemskab eller for at høre mere.

Periodekort er…

…løsningen for de, der ønsker at træne billigere.

Har du allerede besluttet dig for, at der skal trænes i de næste 3, 6 eller 12 måneder? Så er et periodekort en klar fordel, da prisen pr. måned bliver lavere, jo flere måneder man køber af gangen. Når kortet er købt, får man adgang til Solo Trim i den tid kortet angiver og derefter stopper medlemsskabet automatisk. Ønsker man fortsat at træne skal man blot købe et nyt periodekort.

Periodekort kan ikke afmeldes eller sættes på pause og de gælder fra den valgte startdato og 3, 6 eller 12 måneder frem, afhængig af hvilket kort man køber.

Oprettelse betales kun…

…den første gang du tilmelder dig Solo Trim.

Når nye medlemmer tilmelder sig centeret, så indkoder vi deres personlige dørkoder til indgangen. Vores medlemmer bliver ikke fuldstændigt fjernede fra systemet, hvis de stopper deres medlemskab, men deres adgang til centeret bliver deaktiveret. Derfor er det kun nødvendigt, at du betaler for at blive oprettet den første gang du tilmelder dig.