header image
 

 

Solo Trim er blevet en del af Haderslev Kommunes sundhedsordning, og derfor kan alle kommunens ansatte nu træne via vores løbende medlemskab for kun 125 kr. pr. md. i stedet for normalprisen på 145 kr. pr. md.

Det eneste du skal gøre for at komme igang med det nye, billigere medlemskab er at vælge ‘Løbende medlemskab – Haderslev Kommune’ når du tilmelder dig. Bruger du allerede vores løbende medlemskab, så kan du også stoppe dette og i stedet vælge at forny med det nye medlemskab for Haderslev Kommune, når det gamle udløber.

Du skal ved forespørgsel fra Solo Trim kunne fremvise dokumentation for at være ansat af Haderslev Kommune, eksempelvis ved hjælp af toppen af din lønseddel.

God træning!

haderslev-logo

Vi tilbyder nu i Solo Trim et firmamedlemskab, som gør det nemt for din arbejdsplads at træne sammen.  Med et firma medlemskab får I masser af træningsmuligheder til attraktive priser, som kan tilpasses jeres behov.

Er I fx 10 ansatte hvoraf omkring 5 personer regner med at benytte medlemskabet, så kunne prisen eksempelvis være 500,- pr måned inkl. moms. Alle medarbejdere vil dele samme kode til centeret og når en aftale er på plads kan I frit styre hvem og hvor mange der benytter medlemskabet.

Der er et års binding på medlemskabet og ved udløb vil der evt. kunne forhandles en ny pris hvis der er ændringer i hvor mange aktive brugere I har eller regner med at have.

Kontakt os på 42 23 70 42 for at komme igang med et firma medlemskab eller for at høre mere.

Solo Trim ønsker alle en rigtig glædelig jul!

julemand

Mangler du en julegaveidé for at få de sidste gaver på plads inden d. 24. december? Så kunne du overveje vores nye juletilbud om et gavekort på 3 mdr. træning i Solo Trim for kun 300 kr. (normal pris 400 kr.).

Vi sørger for at lave og levere gavekortet til dig inden jul.

Klik her for at læse mere eller købe et gavekort.

God jul!

julegave

Vi har denne uge fået en ny Concept 2 romaskine med luftmodstand som en erstatning for den gamle romaskine, som der havde været lidt problemer med.

Denne romaskine giver en mere naturlig roning da den er baseret på vindmodstand i stedet for magneter. Du får også mulighed for at følge din træning på den indbyggede monitor.

Vi håber I vil blive glade for den!

Concept 2 romaskine

Hej alle nuværende og tidligere medlemmer i Solo Trim

Rigtig godt nytår til alle.

Udsalget er over os, og vi har derfor valgt at sænke priserne på alle vores medlemskaber pr. 1. februar.

Samtidig laver vi et nyt ”Unge-medlemskab” til kun 100 kr. pr. md.
(gælder for børn fra 12 år/5. klasse til og med 15 år)

10-turs kortet udgår….men i stedet laver vi et 1-gangs kort til kun 40 kr. pr. gang, som betales via MobilePay til 50 90 22 12.

Pr. 1. februar har vi følgende priser:

Løbende medlemskab 145 kr. pr. md.
Familie medlemskab 100 kr. pr. pers. / md.
Unge medlemskab 100 kr. pr. md.
3 mdr. medlemskab 400 kr.
6 mdr. medlemskab 750 kr.
12 mdr. medlemskab 1400 kr.
Engangs kort 40 kr. pr. gang

Børn under 12 år er gratis i følgeskab med voksne.

Medlemmer som har et aktivt løbende- eller familie-medlemskab, der betales via PayPal, får automatisk sænket priserne pr. 1. februar.

Vi glæder os til at se jer!

Nu er det snart slut med at deles om håndvægtene i Solo Trim, da vi lige har bestilt 20 sæt vægte fra 1 til 30 kg, så der er noget for alle. De er klar til brug i midten af næste uge.

God træning! 🙂

Peak Fitness Håndvægte - 12-30 kg

Peak Fitness Håndvægte – 12-30 kg

Peak Fitness Håndvægte 1-10 kg

Peak Fitness Håndvægte 1-10 kg

Der blev i går fundet en fejl i tilmeldingssystemet, som gjorde at nye medlemmer ikke blev oprettet hvis der var ‘æ’, ‘ø’ eller ‘å’ i et af felterne. Dette har ikke tidligere været et problem, men fejlen er nu rettet så det i fremtiden ikke skulle given nogen problemer. Hvis du skulle være i tvivl om du er blevet tilmeldt, så prøv blot at tilmelde dig igen og du vil da få besked hvis du allerede findes i systemet.

Beklager den forvirring det måtte have skabt!

Sommerlig hilsen fra Solo Trim

Vi har de sidste par uger haft bøvl med tilmeldingssiden. Problemet var, at man fik beskeden ‘Du er allerede tilmeldt’ ved forsøg på at tilmelde sig, uanset om det var tilfældet eller ej.

Problemet er nu blevet rettet og vi beklager den forvirring det måtte have medført.

– Solo Trim

Crossfit rum i Solo Trim

Da det nye crossfit rum er færdigt lørdag d. 26. oktober, holder vi i denne weekend åbent hus både lørdag og søndag, hvor alle er velkommen! Det foregår fra kl. 9 – 19 begge dage.

Så hop i træningstøjet og grib en ven eller to og prøv kræfter med alt det nye udstyr. Derudover er man velkommen til at kigge på alle de andre muligheder som er i centret, herunder vores spinningsrum, konditionsmaskiner og styrketræningsudstyr. Til slut kan man nyde varmen i vores infrarøde sauna, som hjælper lidt på de ømme muskler.

Alle kan komme forbi og kigge i centret uanset om man har lyst til at træne eller ej. Hvis man gerne vil være medlem er der mulighed for tilmelding, hvor man både lørdag og søndag kan spare det normale oprettelsesgebyr på 60 kr.

– Vi ses i Solo Trim!

Crossfit rum i Solo Trim

Vi har brugt efterårsferien på at udvide centeret med et lækkert crossfit rum! Rummet er fyldt med en masse råt udstyr, som virkelig kan give sved på panden.

Crossfit rummet åbner imorgen lørdag den 26. oktober!

I denne weekend holder vi åbent hus for alle som vil prøve kræfter med crossfit eller bare er nysgerrig efter at tjekke centeret ud. Der er samtidig mulighed for at oprette sig som medlem af Solo Trim og spare oprettelsesgebyret på 60 kr.